C/ Mossèn Jaume Guixà, 26-28 / 08784 PIERA Tel. 93 779 45 94
C/ Mossèn Jaume Guixà, 26-28 / 08784 PIERA Tel. 93 779 45 94 

Festes i activitats del curs 2011-2012

Coincidint amb l’any olímpic, el passat divendres 30 de maig vam celebrar els nostres particulars Jocs Olímpics a l’escola.

Va ser una jornada esportiva on els infants es van poder sentir autèntics atletes, compartint cadascuna de les proves esportives amb els pares i mares, i els propis mestres de l’escola.Pel matí:

Es van dur a terme vuit proves atlètiques, on els participants, organitzats per equips formats per alumnes de diferents classes i amb l’ajuda incondicional de pares i mares, es disposaven a gaudir de cadascuna de les tasques que els esperava. Els nostres pares i mares, a més de participar activament com a membre d’un equip, podien col·laborar formant part del grup d’àrbitres que donaven suport a cadascuna de les proves. Tot això, sumat al públic existent que donava caliu als atletes, va resultar una festa inoblidable.Els nens i nenes d’educació infantil vam gaudir d’un matí de jocs populars, com ara les bitlles, el paracaigudes, un circuit, xuts a porteria, punteria amb bolígrafs i globus. Vam fer tres torns i cada nivell va jugar dins el seu horari i amb la participació del pares. Tots junts ens ho vam passar molt bé.

 Fotos olimpíades d'educació primària Fotos olimpíades d'educació infantil
   

Per la tarda:

Tocava el torn a les curses atlètiques populars. Tots els nens i les nenes de l’escola, separats per cursos, van córrer diferents distàncies adequades a la seva edat. Els i les atletes d’infantil tenien un recorregut per la pista poliesportiva de l’escola; i en canvi, els i les de primària els esperava un recorregut exterior, pels carrers propers al centre. L’apunt esportiu final el van donar els propis familiars de l’escola, corrent la seva particular cursa.

Per acabar, és van entregar les medalles als tres primers nens i les tres primeres nenes de cada classe.

Realment va ser una jornada molt emotiva que esperem repetir els propers cursos.

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Les Flandes Piera

Página web creada con 1&1 IONOS Mi Web.