C/ Mossèn Jaume Guixà, 26-28 / 08784 PIERA Tel. 93 779 45 94
C/ Mossèn Jaume Guixà, 26-28 / 08784 PIERA Tel. 93 779 45 94 

Festes i activitats del curs 2011-2012

Cantània: 50 millions de segons

Què és la cantània?

El projecte Cantània és una experiència musical que es realitza per teatres i auditoris de tot Catalunya que té com a objectius principals, promoure i millorar l’educació musical i que els alumnes visquin una valoració social del seu treball dut a terme durant tot el curs a l’aula. Compartim escenari amb altres escoles, actors i una big band professional.

De què tracta 50 milions de segons

50 milions de segons és el temps que passem, més o menys, a l’escola al llarg de la nostra infantesa. I durant tot aquest temps vivim moltes experiències que, més tard, es convertiran en records que ens acompanyaran tota la vida.

Els cors escolars i els dos actors, un noi i una noia, protagonistes de 50 MILIONS DE SEGONS, ens interpreten cançons amb un to irònic, simpàtic i una mica gamberro, sobre records com el nostre bocata preferit, la suposada mania que ens té una professora, l’excés d’activitats extra-escolars o un atac de polls.

I amb un to emocionat i corprenedor, sobre records tan punyents com el bullying, la gelosia pel germà que acaba de nèixer o els mestres que anem deixant enrere. Tot això acompanyat per una música eclèctica i teatral, de vegades divertida i d’altres sentimental, on hi cap tant el pop com el rock-and-roll, les marxes o el rag-time.

Música i lletres: Joan Vives

Text de la cantata: Piti Español

Direcció musical: Josep Prats i Elisenda Carrasco

Després d’un únic assaig general d’una hora amb totes les altres escoles, érem més de 750 alumnes, ha tingut lloc la interpretació de la cantata en concert amb les famílies i amics de públic.

Cantània ha estat una vivència musical inoblidable per als alumnes.

 

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Les Flandes Piera

Página web creada con 1&1 IONOS Mi Web.