C/ Mossèn Jaume Guixà, 26-28 / 08784 PIERA Tel. 93 779 45 94
C/ Mossèn Jaume Guixà, 26-28 / 08784 PIERA Tel. 93 779 45 94 

ESCOLA

TRETS D'IDENTITAT

L'Escola Les Flandes és una escola pública i es defineix com a:

Catalana
La llengua d'escola és el català, amb tendència a la catalanització lingüística dels nens i nenes que no la tinguin com a pròpia, ja que l'escola ha d'introduir els/les alumnes en la realitat social i per això proporcionarà els mitjans necessaris perquè tothom s'integri d'igual manera en la realitat nacional catalana.

Coeducativa
El nostre Centre practica una educació per a la igualtat, sense discriminació per raó de sexe. L'educació sexual ha de conduir cap al respecte a la pròpia persona i a la de l'altra.

Plural
La nostra escola és pluralista en la mesura que no ha d'excloure ningú a causa de la seva procedència, religió, ideologia o nivell econòmic. I també fomenta la solidaritat i tolerància entre tots.

Democràtica
L'escola ha de transmetre als/les alumnes els valors bàsics d'una societat democràtica, el respecte als propis deures i als drets i llibertats de tots.

Aconfessional
L'Escola es manifesta aconfessional i respectuosa amb totes les creences i acata la legislació vigent que contempla el dret dels pares/mares d'escollir per als seus fills l'ensenyament de les matèries de religió o d'alternativa. 

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Les Flandes Piera

Página web creada con 1&1 IONOS Mi Web.