C/ Mossèn Jaume Guixà, 26-28 / 08784 PIERA Tel. 93 779 45 94
C/ Mossèn Jaume Guixà, 26-28 / 08784 PIERA Tel. 93 779 45 94 

ESCOLA

HISTÒRIA

El Centre públic d' Educació Infantil i Primària Les Flandes inicia la seva activitat amb aquest nom el setembre del curs 1996-97. Antigament era un dels dos edificis que formaven el CEIP Herois del Bruc.

Degut a l'augment de població que es produeix a Piera en aquests últims anys, es crea la necessitat de fer dues escoles: L'edifici de la plana es queda amb el nom d' Herois del Bruc i l'edifici del centre del poble és el CEIP Les Flandes, és un edifici amb una línia.

Però també ens queda petit i s'ha de construir un nou edifici amb capacitat per a dues línies. Des del curs 2007-2008 estem ja al nou edifici situat al carrer Mossèn Jaume Guixà, 26-28.

EL SEU NOM

L'escola Les Flandes deu el seu nom a un espai paisatgístic d'estranyes i pintoresques formacions geològiques del nostre municipi. Són milers de piràmides d'argila rogenca, groga, ocre... creades per l'acció de l'aigua i dels vents al llarg de milions d'anys. Podríem dir que s'assemblen al "Cañón del Colorado" a EEUU i a la regió de Gorëme a Capadòcia.
En mig s' hi troben infinitat de plantes aromàtiques i medicinals (romaní, farigola, orenga, fonoll... ), pins, roures, alzines... que conviuen amb parelles de corbs, rossinyols, mallerengues, cucuts, conills, coloms...

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Les Flandes Piera

Página web creada con 1&1 IONOS Mi Web.